Diavel 1260 S Black and Steel

Cijena: 204.990,00 kn

Ovladati scenom!

Snažan. Mišićav. Istovremeno okretan i učinkovit na zavojitoj cesti, stvoren za maksimalno uživanje u vožnji.

Diavel 1260 kombinira performanse maksi nakeda s ergonomijom "muscle cruisera". Dizajn reinterpretira tradicionalni stil Diavela sa osuvremenjeni izgledom, te istovremeno savršeno integrira motor Testastretta DVT 1262 od 162 KS koji predstavlja srce ovog novog Diavela 1260, sada usklađen sa Euro 5 normom.


Diavel 1260 S Black and Steel novost je za modelsku godinu 22. Karakterizira ga izbor asimetrične i profinjene grafike koja kombinira sjajnu sivu i mat crnu kao glavne boje, kojima su dodani sportski dodaci u žutoj boji što ukljućuje okvir, donji dio repa, posebnu oznaku na sjedalu kao i još neke specifične detalje.
 
Diavel 1260 S Black and Steel radi se samo u S verziji, a pridružuje se već poznatoj verziji u uzbudljivoj Black & Dark Stealth boji s crvenim okvirom i crnim kotačima.
 
Standardna verzija Ducati Diavela 1260 i dalje je dostupna u boji Dark Stealth s crnim okvirom i crnim kotačima.

 

Psotavi pitanje o proizvodu

DOC Croatia

 

Ducati Owners klub Croatia je udruga koja okuplja ljubitelje motocikala i sportskog motociklizma, ljubitelje putovanja i druženja te tehnike i posebice životnog stila vezanog uz bogatu povijest i tradiciju marke Ducati te onog što ona predstavlja danas. Više informacija možete naći na službenim web stranicama kluba.

Newsletter

I agree with the Privacy policy