PANIGALE V4 SP

PANIGALE V4 SP

Ducati proširuje ponudu Panigale obitelji, novim numeriranim modelom Panigale V4 SP (Sport Production).

PANIGALE V4 SP

Cijena: 314.990,00 kn

Time attack

Ducati je proširio obitelj Panigale V4 predstavljanjem nove numerirane verzije Panigale V4 SP, koja nakon niza godina donosi ponovo inicijale "SP" (Sport production) na oplate nekog super sportskog Ducati motocikla.

Po prvi puta predstavljena na legendarnom Ducatiju 851, ova je kratica identificirala verzije koje su predstavljale osnovu za razvoj trkačih motocikla korištenih u Sport production prvenstvu, koje je bilo preteča onoga što danas zovemo Superstock.

I danas se u Ducatiju kratica "SP" koristi za označavanje serijskog motocikla sa specifičnom opremom koja ga čini bržim na stazi.

Novi Panigale V4 SP

Zahvaljujući tehničkoj opremi, novi Panigale V4 SP idealan je motocikl za amatere koji žele krenuti na stazu i odmah biti brzi. Lak je za vožnju i zahtijeva malo fizičkog napora bez obzira na vještinu vozača. Kvaliteta motocikla kod kočenja je izvanredna, kao i lakoća ulaska u nagib i tendencija zatvaranja putanje. Vozač amater na "SP-u" će biti brži nego da je vozio zahtjevniju "R" verziju.

Lakši okvir

Novi Panigale V4 SP ističe se po tome što je opremljen komponentama proizašlim iz Superleggere V4, poput laganih karbonskih kotača s 5 krakova, ekskluzivnih Brembo Stylema R® prednjih kočionih čeljusti i Brembo pumpe prednjih kočnica s MCS (Multiple Click System) ) kao i uređajem za "daljinsko podešavanje". Dodatno: na gornjem mostu prednje vilice ugraviran je proizvodni redni broj motocikla, a podesive oslonci za noge izrađeni su od aluminija s karbonskim štitnicima za pete.

Boja kao na trkačim motociklima u vijeme zimskih testiranja

Essential and fascinating, the “Winter Test” livery that characterizes the bike is inspired by that of the Ducati Corse bikes used in the pre-season tests of the MotoGP and SBK Championships. The matt black of the fairings, combined with the matt black of the carbon of the rims and wings, contrasts with the bright red accents and the shine of the exposed brushed aluminium tank, giving a truly professional look to the bike.

Psotavi pitanje o proizvodu

DOC Croatia

 

Ducati Owners klub Croatia je udruga koja okuplja ljubitelje motocikala i sportskog motociklizma, ljubitelje putovanja i druženja te tehnike i posebice životnog stila vezanog uz bogatu povijest i tradiciju marke Ducati te onog što ona predstavlja danas. Više informacija možete naći na facebook stranici kluba.

Newsletter

I agree with the Privacy policy