MONSTER+

MONSTER+

The new Monster represents all the essence of Ducati in the lightest, most compact and essential form possible. You can already guess it from the name: Monster, nothing else.

MONSTER

EUR 13.490,00 €
HRK 101.640,41 kn

 

Boja Cijena do registracije
Ducati Red 13.490,00 EUR
Aviator Grey 13.690,00 EUR
Dark Stealth 13.690,00 EUR

Novi Monster

Novi Monster predstavlja svu bit Ducatija u svom najlakšem, najkompaktnijem i najbitnijem obliku. To možete pogoditi već iz imena: Monster, ništa drugo. Sportski motor, ali savršen za uporabu na cesti u kombinaciji s okvirom izvedenim iz Superbikea. Sve što trebate za svakodnevnu zabavu.

Samo zabava

Novi Monster predstavlja svu bit Ducatija u svom najlakšem, najkompaktnijem i najbitnijem obliku. To možete pogoditi već iz imena: Monster, ništa drugo. Recept je originalnan još iz 1993. godine: sportski motor, ali savršen za uporabu na cesti u kombinaciji s okvirom izvedenim iz Superbikea.


Pogledajte petu epizodu Ducati World Première

 

 
 
 

Sve što trebate za svakodnevnu zabavu.

San. Osjećaji. Uzbuđenje.

Novi Ducati Monster čisto je zadovoljstvo u vožnji; senzacija apsolutne kontrole. Sportski "naked" za sve. S njim možete započeti i rasti, napredujući sve više i više u svakoj novoj vožnji dok ne dosegnete zadivljujuće performanse.

U usporedbi s prethodnim 821 povećan je radni volumen, snaga, okretni moment i smanjena težina samog agregata (-2,4 kg), što doprinosi lakoći motocikla pružajući bolje vozne karakteristiket. Motor sada isporučje 111 KS pri 9.250 o/min s 9,5 Nm okretnog momenta pri samo 6.500 o/min.

Psotavi pitanje o proizvodu

DOC Croatia

 

Ducati Owners klub Croatia je udruga koja okuplja ljubitelje motocikala i sportskog motociklizma, ljubitelje putovanja i druženja te tehnike i posebice životnog stila vezanog uz bogatu povijest i tradiciju marke Ducati te onog što ona predstavlja danas. Više informacija možete naći na facebook stranici kluba.

Newsletter

I agree with the Privacy policy